About us

What we do

wij geloven steevast dat een ondernemer met de essentie, zijn passie hoort bezig te zijn, zonder wakker te hoeven liggen over financiën en randfactoren dat je weghouden van die essentie.

 

Het verschil tussen ‘gewoon’ en ‘ uitzonderlijk’ zit hem in de keuze die JIJ maakt!

Het verschil tussen gewoon & excellent bestaat uit 2mm verschil.
Maar die 2mm zijn wel CRUCIAAL om van jou het verschil te maken.

Dat verschil vertaald zich in: gevraagd worden, hogere prijzen kunnen vragen, schaarste ontwikkelen, zelf bepalen hoeveel tijd hij/zij geeft aan een klant, werken wanneer je wil, met wie en hoeveel, jouw eigen leven in handen hebben, een doel hebben & ernaar te leven, KRACHTIGE keuzes maken, doorzetten..

Het is van CRUCIAAL belang voor jouw bedrijf dat JIJ aan het roer staat, maar vooral dat jij niet de slaaf bent van je eigen succes!

Hoe ga jij nu van hier naar daar? hoe overbrug je de afstand van 0 naar 2mm?

Wel daar help ik jou graag bij. De beste versie van jezelf neerzetten via NETWERKEN MÉT IMPACT. Leer de fijnste technieken om van jezelf die ondernemer te worden maken die met de 2mm principles een wereld van verschil maakt.

Een wereld van verschil voor jouw bedrijf maar vooral voor de wereld! Niets is meer betreurenswaardig dan een LIJDENDE ondernemer!

Als businesscoach help ik jouw bedrijf naar excellentie. Excellentie zodat jij krachtige stappen zet in de richting van jouw succes! Dankzij de G.O.Y.A methode & de 2mm principles, LEIDER worden van jouw leven & (nóg meer) KWALITEIT bieden.

Want het verschil tussen gewoon & excellent zit hem in de DETAILS. .. ENKEL zo kan je jouw 2mm overbruggen.

Ben jij het beu om steeds compromissen te maken? Heb jij het gehad met niet begrepen voelen door jouw omgeving? Wil jij meer IMPACT creëren door DOELGERICHT te ondernemen? Wil je jouw tijd & geld op een zo efficiënt mogelijke manier laten werken voor jou?

Ben je bereid om JOUW 2mm te ontdekken? Wil je wel ánders, maar weet je niet hoe?

Contacteer me dan VANDAAG nog!

Hulp is slechts 1 bericht van je verwijderd.

Start your journey today!

Warme groet, Jo Volckaert

Dé GELD & BEWUSTZIJNSTRATEEG van België

Commitment: why

Wij geven onze passie door aan die ondernemer die kwaliteit in zijn leven en werk belangrijk vind om opnieuw vanuit PASSIE te ondernemen. Wij geloven erin dat wij ondernemers kunnen stimuleren om te werken naar een nieuwe betere wereld. Wij geloven dat iedere ondernemer nood heeft aan een betere educatie en voorbereiding op de actuele veranderingen in de wereld.

Het tijdperk waar we allemaal onze eigen financiële verantwoordelijkheid moeten opnemen en meer onafhankelijk worden van bedrijven of overheden. Wij dienen voor onszelf te zorgen… when our working days are over.

Wij geloven in een idee dat groter is dan onszelf.

Ons doel is 5% van de Vlaamse & Nederlandse ondernemers te begeleiding naar betere business & meer levenskwaliteit… zodat we een volledige generatie kunnen beïnvloeden.

Competitive advanage : sterktes

Wij bieden ondersteuning aan mensen die deze technologische evolutie wensen te ontdekken alsook de kracht van investeringen kennen, wensen te verfijnen en erkennen hoe ze met meer passie in business minder tijd nodig hebben voor een beter leven.

Persoonlijke ontwikkeling en financiële mindset is van cruciaal belang wil jij jouw leven naar een hoger level brengen. Skills en toegang tot een platform of tot die kennis kunnen jouw levenskwaliteit en inzichten drastisch verhogen.

Neem jouw eigen jouw leven & financiën zelf in handen. Via tools en skills, bewezen strategieën en mogelijkheden leert u bij ons de kennis die je in staat stelt om de toekomst veilig te stellen.

Wij werken via een unieke mix van gamification, innoverende businesstools, technieken, & een no nonsens aanpak voor DIRECT resultaat!

Internationale studies tonen bovendien aan dat competenties over het omgaan met geld, best zo jong mogelijk worden verworven. Financiële vorming vanuit de school onderwijzen is een troef voor het leven voor iedere kind. Zeker omdat de school alle jongeren, ook deze uit financiële kwetsbare gezinnen, bereikt.

Wetenschappelijke studies hebben reeds aangetoond dat leren via simulaties een grotere en langere impact hebben dan andere onderwijssystemen.