Discover

Onze sterktes gebruiken om impact te maken in deze wereld. Zodat we een nalatenschap achterlaten als we deze wereld omruilen voor de eeuwige jachtvelden. Een legacy waarvan mensen terugdenken.. “ wel, die Jo.. hij was een speciaal persoon maar, ik ben trots dat ik zijn verhaal mag verder schrijven.”

Daar draait het leven om. Impact maken om van deze wereld een betere en mooiere plek te maken. Ik doe het voor de wereld van onze kinderen. Dankzij ondernemerschap, netwerken en voor die ondernemer die weet dat hij/zij het waard is om het volle potentieel uit zichzelf te halen. Ben jij die ondernemer die begrijpt dat High-end coaching & consulting jouw business & je niveau naar een ander niveau tilt?

Meebouwen aan de betere wereld van morgen, voor ons allen maar in het bijzonder voor onze kinderen zodat ook zij kunnen leven met een biodiversiteit zoals wij dat kennen. Want wij zullen waarschijnlijk de laatste generatie zijn die deze mooie aarde met zijn biodiversiteit heeft gekend. Samen staan wij sterk, samen kunnen we de steen in de rivier verleggen. Samen met jou.  Ik doe dit voor onze kinderen hiernaast op de foto, Kitaro & Kiyoko. En jij?

Cashflow

Fatal mistakes / fatale fouten: De 12 fatale fouten wat je zal overkomen als je niet kiest voor ons: Als je denkt dat professioneel advies duur is, probeer dan eens amateurisme. Price is what you pay. Value is what you get. Kom je waarschijnlijk in de positie dat je gedwongen, omgepraat of gemanipuleerd zult worden door partijen die uit zijn op jouw geld uit winstbejag. Eerlijkheid is een heel dure gave. Verwacht het niet van goedkope mensen.


14+


2-6


60'-180'