Huur Jo in

Jo is inzetbaar in voor jouw bedrijf.

Ben jij op zoek naar een dynamische trainer/coach met kennis van lichaamstaal & publiek spreken,..  die graag zijn passie doorgeeft, laat dan van je horen.

Via gamification-tools verzorgt hij salesteams van 12 tot 50 personen een onvergetelijke boeiende dag met hands-on tools onmiddellijk inzetbaar om aan uw (sales)team net die overtreffende trap te geven.

Wat kan je verwachten?

Een “out of the box” aanpak waarbij je verrast wordt door de mogelijkheden van het menselijk brein te overtreffen. Hoe we met deze tools en vooral de kennis erachter leren gebruik makende van psychologie, lichaamstaal & business games om creatief te leren denken & schakelen.

Het verschil tussen een uitstekend team en een uitmuntend team is 2 millimeter. Je moet enkel weten HOE je die 2 millimeter moet zetten. Daar zorgt Jo met veel passie voor.

Met zijn expertise in financiële mindset, persoonlijke ontwikkeling & coach, faciliteer  hij dit uniek concept in België onder andere aan ondernemers omtrent de basisbeginselen rond investeren bij te brengen.

2 millimeter maakt voor jouw bedrijf het verschil tussen het succes van vandaag of morgen.

Jo’s statement:

“Als ik op het eind van de dag geen duidelijke meerwaarde heb gecreëerd voor het team, hoef je niet te betalen. Is het wél zo zal je gegarandeerd met een glimlach betalen!”