LEEF jouw passie!

Met blijdschap en gepaste trots mag ik jou meenemen op het ‘passie pensioneert nooit’ project waaraan ik heb mogen meewerken.

Het project van Peter De Kuster is op mijn pad gekomen op het moment dat ik het nodig had.. 2 weken voor de release van deze website. Deze wereld is berust op enkele spirituele wetten en wetmatigheden. Zo is de wet van aantrekking allom vertegenwoordigd als je durft te vertrouwen op het onbekende waardoor het naar je toe komt.

Zoals journalist Napoleon Hill zijn volledige leven wijdde aan het onderzoeken hoe deze wet van aantrekking in elkaar stak door invloedrijke mensen te interviewen, wist hij ook dat Je wordt wat je denkt.

Jouw gedachten worden waarheid als je ze uitspreekt. Wil je rijk worden, wordt dan een probleemoplosser voor anderen.  Rijkdom is in onmiddellijk samenhang met het aantal mensen dat je helpt. Bekwaam jezelf in mensen helpen & maak er jouw expertise in.

Jou omringen met succesvolle mensen die jou stretchen telkens weer, zorgt voor een cultuur van groei en constante  onvrede bij jezelf waardoor je groei groter is. Als je echt graag doet wat je doet sta je IN je kracht… Passie is wat je drijft. Wie een passievol leven leidt, is tot alles in staat.

Dan werkt de wet van aantrekking voor jou. Enkel zó kan jij een VOL leven leiden!

Daarom nodig ik jou van ganse harte uit op de link hieronder!

Passie Pensioneert Nooit voor Jo Volckaert


12 tips naar volmaaktheid in netwerken!

De voorbije vlogs – gemaakt sinds donderdag 31/5/2018 tot maandag 4/6/2018 krijgen hier een beknopte samenvatting zodat je alles in 1 blog terugvindt. De vlogs worden in chronologische volgorde hieronder meegedeeld en gelijk kort besproken in de blog. De vlogs worden elke dag gedeeld op facebook op mijn persoonlijk profiel en mijn bedrijfspagina .  Er wordt een samenvattende blog 2 tot 3 maal per week geschreven en niet langer dagelijks. Volg nu via de bovenstaande links onder de rode tekst mij, zodat je dagelijks jouw 5 minuten tips blijft ontvangen. Hou jij van dansen? Body & language #donderdag Geplaatst door

Monday, June 4, 2018 | Lees verder

Who do you listen too?

  Ooit al een afgevraagd hoe een wolkenkrabber wordt gezet? Geplaatst door Jo Volckaert op dinsdag 29 mei 2018 Geloof geen woord wat ik jou zeg… En geloof ook niet wat jij zelf gelooft.  NIETS wat ik jou vertel moet je aannemen voor waarheid. Je neemt mee wat van tel is voor jou NU. Zie het als een buffet. Je eet enkel dat waar je zin in hebt. Ik vertel jij enkel dingen uit EIGEN ervaring . Dát is MENTORSHIP. Ik deel mijn apprentices ENKEL dat wat ik geleerd heb door te DOEN, ervaren, fouten te maken en te leren.

Wednesday, May 30, 2018 | Lees verder

Ik moet je wat opbiechten, ik gebruik.

  Ik moet wat opbiechten.. #frequenties Geplaatst door Jo Volckaert op zondag 27 mei 2018 Maandag is Frequentie maandag! Ik ben een gebruiker. Reeds 7 dagen. 7 dagen elke ochtend gebruik ik iets wat mij zo happy maakt! het brengt me in de mood, het laat me de hemel & de aarde aankunnen, het helpt me dankbaar te zijn. Ik ben niet alleen. Er zijn miljoenen gebruikers. We zijn allemaal bewust van de kracht van wat we gebruiken. De dag dat ik gestart ben met deze Vlog/blogserie – zondag 20 mei 2018 ben ik beginnen gebruiken. Elke dag mijn shotje

Monday, May 28, 2018 | Lees verder

7 geheimen tot het bouwen van een kwalitatief netwerk.

  3 tips om IMPACT te maken! #netwerken Geplaatst door Jo Volckaert op vrijdag 25 mei 2018 Stephen Covey spreekt in het legendarische boek: 7 eigenschappen van effectief leiderschap, over de kracht van het voeden van de emotionele bankrekening. Netwerken is niets meer dan het bouwen van relaties met mensen die je nog niet kent, die relaties onderhouden en vriendjes worden. En misschien ooit van die vriend een klant maken. Simpel als dat. Maar hoe start je daarmee he? In de volgende blog tracht ik jou alvast via 7 stappen jou op weg te helpen alvast de basis op te

Saturday, May 26, 2018 | Lees verder

Eer jouw tempel.

De tempel Zoals ik reeds eerder gedeeld heb, omvat de tempel 3 zaken: Geest, lichaam en beweging. De voorbije dagen heb ik het reeds uitvoerig gehad over de geest. Doch met enkel de geest heb je het halve werk reeds gedaan.. nu nog jouw lichaam en beweging in balans brengen. Lopen zonder kraken! #friday #food & #sport Geplaatst door Jo Volckaert op vrijdag 25 mei 2018 Daarom vandaag extra aandacht om jouw lichaam klaar te stomen voor een spetterend weekend en uiteraard méér dan dit weekend alleen. Reeds 2 jaar ben ik ingewijd in de wondere wereld van de Japanse

Friday, May 25, 2018 | Lees verder

There is a parasite inside you!

Thursday is Body & Language day! Body & language #thursday Kill your Parasite! Geplaatst door Jo Volckaert op woensdag 23 mei 2018 Choose your words wisely. Herinner je nog dat ik reeds deelde dat gedachten dingen worden? Wel dat is net hetzelfde & zelfs nog heftiger met wat je uitspreekt. Als jouw bodylanguage niet overeenstemt met de woorden die uit je mond komen, krijg je een conflict. Een conflict dat als eerste opgemerkt wordt door je omgeving en dan in latere instantie (als het kwaad reeds geschiedt is) door jou. Tenzij je bewust ben van deze zaken en je je

Thursday, May 24, 2018 | Lees verder

De sleutel naar een uitstekende energiebalans!

Vooreerst wens ik jou welkom te heten op deze blog. Graag nodig ik jou uit de Power Wealth & Abundance Magnet peergroup te ontdekken en je te vervoegen tot deze opstartende community van gelijkgestemde ondernemers, ik nodig jou uit de info te lezen op de groep om een volledig beeld te krijgen van wat we doen. Energie woensdag vandaag… Issue withThe Mic. Dus tot ik het vind via video.. #energy #technology Geplaatst door Jo Volckaert op woensdag 23 mei 2018 Energiebalans en dan vooral lichamelijke PIEKenergie is de energie die een lichaam heeft per dag. Wat zijn dan de zaken

Wednesday, May 23, 2018 | Lees verder

Ontdek hoe je de juiste skillset & habits ontwikkelt.

Hoe van elke dag je BESTE dag maken! #habits Geplaatst door Jo Volckaert op maandag 21 mei 2018 Good habits are hard to form but easy to live with Bad habits are easy to form but hard to live with.    What do you choose? The hard way or the easy way? Are you searching to the bigger picture or do you feel there is something more in life but you can’t touch it ..yet? Well this can help you: I introduce you our brand new Power Wealth & Abundance Magnet peer group.  Please welcome to join.  Deze groep is

Tuesday, May 22, 2018 | Lees verder

De 4 duurste woorden in je leven: 7 geheimen voor een beter geheugen.

  Via VRAGEN & GELOVEN, ONTVANGEN #habits #energy Geplaatst door Jo Volckaert op maandag 21 mei 2018 In de vlog van deze ochtend zie je reeds 3 tips. Hieronder volgen 7 geheimen die jouw LEVENSKWALITEIT DRASTISCH verbeteren! Hoeveel keer zeggen we niet: Ik ben het vergeten… DIT zijn de duurste woorden van je leven. Zelfs 2x zo duur als in het Engels, waar ze I FORGOT gebruiken. Oo ik ben die meeting vergeten, die conversatie, waar ik heen ging, de naam van die persoon, mijn sleutels, ons afspraak, die verjaardag, … . Elke keer je dit hoort verliezen mensen tijd,

Monday, May 21, 2018 | Lees verder

4 tips om je brein te slim af te zijn

  Your mind, best friend or worst enemy! #habits Geplaatst door Jo Volckaert op zaterdag 19 mei 2018 De eerste 3 waardevolle tips vind je hierboven in deze live opname van de ochtend van 20/5/12018 in het natuurgebied de ‘Kalkense Meersen’ te Laarne. De bonustip en dus ook 4 de tip, deel ik graag met jou. Het is van cruciaal belang dat jij – om in peak state – te komen, de juiste voeding tot je neemt. Voeding is niet alleen eten, maar bovenal waar we ons met voeden emotioneel, waar we ons brein met voeden en wat we zeggen

Sunday, May 20, 2018 | Lees verder