Passie pensioneert nooit

PASSIE PENSIONEERT NOOIT

Onlangs kreeg ik de kans om deel te nemen aan het passie pensioneert nooit project.

Ruim 40 intrigerende vragen mét impact! 40 vragen & 40 antwoorden..

Ik ben ervan overtuigd dat PASSIE NOOIT PENSIONEERT. Want PASSIE drijft ons het doel van ons leven te bereiken. Zodat je onderneemt vanuit KRACHT naar meer kwalitatief ondernemer met een HAPPY resultaat als gevolg! Gelukkige ondernemers behalen BETERE resultaten..

De wet van aantrekking heeft gezorgd voor een ‘toevallligheid’ op mijn pad, 2 weken vóór de lancering van deze website – notabene op 14 februari jongstleden – contacteerde Peter De Kuster mij voor deze mogelijkheid.

Een godsgeschenk want zeg nu zelf, wat is er aangenamer voor een ondernemer dan erkenning krijgen & de mogelijkheid om aandacht te krijgen via een project als deze?

Graag nodig ik jou uit dit interview te lezen. Heb je vragen of wens je inlichtingen om méér kwaliteit uit je leven te halen, aarzel niet om mij te contacteren.

 

Je bent 1 bericht verwijderd van het begin van de rest van je leven.

Vul de form in hiernaast of bel me nu op +32 486 057 227

 

 

 

 

 

 


Welkom op de nieuwe site van Jo Volckaert!

Thursday, February 8, 2018 | Lees verder