Solutions

Financial management voor ondernemers via gamificiation

Financial Education

Als oprichter van de eerste & enigste offline cashflowclub in België, organiseren we periodiek workshops voor ondernemers om hun financiële educatie te verhogen en een financiële basis te leggen voor een betere toekomst.

Door kennis door te geven op een specifieke manier – waardoor het financiële deel van je onderneming weer leuk wordt wensen wij ondernemers hun levenskwaliteit te verhogen. Door middel van onze workshops & diensten zorgen wij mee aan de basis van jouw balans in jouw onderneming & vrije tijdsbeleving. Leef vol passie en doe het goed!

Het is wetenschappelijk bewezen dat moeilijk of abstracte kennis het makkelijkst wordt overgedragen via een spelende manier door middel van simulaties. Het is de beste manier om  waardevolle lessen om te zetten en toe te passen in de echte wereld.

Wij maken gebruik van de beste financiële app ter wereld CASHFLOW® die een sterke financiële educatie aanmoedigt. Via CASHFLOW leren ondernemers en kinderen hoe ze geld voor zich kunnen laten werken met behulp van leuke uit het leven gegrepen voorbeelden. Het geeft het zuiverste beeld van hoe wij omgaan met geld in ons dagdagelijkse leven maar vooral hoe we ons kunnen wapenen tegen tegenslagen en economische veranderingen.

Wij geven mensen hengels en leren hen vissen, wat veel duurzamer is dan mensen elke dag opnieuw te moeten voeden.

 

Personal development

Dankzij de blijvende groei in mezelf door te investeren in persoonlijke ontwikkeling events en seminars, verzamel ik contacten en maak ik vrienden, ontmoet ik mensen en verbind anderen met elkaar. Door blijvend te investeren in mezelf en mijn business kan ik jou helpen die kwaliteit te garanderen waarvoor jij kiest voor ons.

Daar wij onszelf wensen te omringen met die klant die weet dat kwaliteit, vertrouwen en een goed gesprek de basis zijn tot een vruchtbare business.

Dankzij bewezen trackrecords kunnen we jou via onze financiële educatie, kennis en toepassing van de materie, gedegen onderricht en consulting geven omtrent ‘the moneygame’ via de Rijke Pa Club workshop.

Elke verandering bij mensen komt er nadat er een ingrijpende gebeurtenis zich voordoet. De basis naar deze verandering start altijd vanuit een onvrede. Wij bieden via uitzonderlijke kennis de kans aan jou als ondernemend persoon die kennis toe te eigenen.